IMG_1351.JPG
IMG_1465.JPG
IMG_1449.JPG
IMG_1387.JPG
IMG_1649.JPG
IMG_1351.JPG

TERVETULOA EKOKAMPAAMOON MONATURE


SCROLL DOWN

TERVETULOA EKOKAMPAAMOON MONATURE


Ekokampaamo Monature tarjoaa kokonaisvaltaista, ekologista hiustenhoitoa rauhallisessa, rentouttavassa ja kauniissa ympäristössä Loviisan keskustassa.  Minun ideologiaan kuuluu että luonnon antimilla nostetaan esille Sinun sisäistä sekä ulkoista kauneutta. Hiuksesi ovat paljon enemmän kun kampaus, se on osa sinua.

Nostan esille hiustesi voimaa sekä kauneutta

 • Ekologisella hiustenhoidolla

 • Intialaisella päähieronnalla

 • Energialeikkauksella

 • Hiusten taspainottavalla leikkaustekniikalla

 • Kasvivärillä

Lisäksi saat vinkkejä ja neuvoja kotihoitoon luonnon ja eko-sertifioituja tuotteita.

Löydät meidät täältä

Alexanterinkatu 4, Loviisa

Olemme avoinna

Sopimuksen mukaan

Ekokampaaja
Mona Mether: +358 45 7731 6799
https://timma.fi/monature

 

INSTAGRAM @MONAMETHER


Tervetuloa monatureen

Mona Mether

Hiukset ovat kiehtoneet minua siitä kun olin pieni lapsi, ehkä se johtui siitä että vielä kolmevuotiana minulla oli hyvin ohuet ja hennot. Vanhempani kertoivat minulle, miten minä nukkuessa hyväili päähäni ja sanoi, kyllä minulla on paljon hiuksia ....

... Ehkä se oli syynä siiheksi että kampaamoalan ammatti tuli minun kutsuvan. Tänään työskentelen ekologisella hiustenhoidolla yrittäjänä sekä kouluttajana. Itse olen saanut ekokampaajkoulutuksen pionääriltä Kerstin Strömbergilta, vuonna 2001, Östanå, Ruotissa.

 

 

”Tunnen olevani etuoikeutettu, koska saan työskennellä kestävän kehityksen parissa kampaamoalalla ja tukea luonnollista kauneutta ja hiustenhoitoa sekä kouluttajana että ekokampaajana. Minusta tuntuu, että se on reilua niin luontoa kuin ihmisiäkin kohtaan. Luonto on loppumaton kauneuden lähde ja se pitää sisällään paljon tietoa, jota me kaikki voimme yhdessä ammentaa. Kiitos, että saan työskennellä luonnollisen kauneuden parissa.” (Luonnollista kauneutta ja ekologista hiustenhoitoa, Mona Mether)

Ekokampaamo Monature on Suomen Koulutetut Ekokampaajat ry (SuKE ry) -yhdistyksen jäsen, joka on toiminut vuodesta 2017.

Ekokampaaja pyrkii ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin työskentelyssään.

 • Eko-eettiset periaatteet

  • Työskennellään ilman turhia kemikaaleja minimoiden vesistöjen ja luonnon kuormitusta.

  • Valitaan raaka-aineet jotka eivät rasita ympäristöä eivätkä ihmisen terveyttä.

  • Noudatetaan kestävän kehityksen mukaisia periaatteita.

  • Suositaan kulutusta kestäviä ja pestäviä materiaaleja.

  • Suositaan kierrätystä ja uusiokäyttöä.

  • Ylläpidetään hyvää raaka-ainetuntemusta ja ymmärrystä käytettyjen aineiden vaikutuksesta luontoon ja ihmiseen.

  • Ylläpidetään ajankohtaista tietoa lainmukaisesta alan markkinoinnista ja alan kehityksestä.

AJANKOHTAISTA

IMG_1465.JPG

Hiustenkäsittelyt


Hiustenkäsittelyt


INTIALAINEN PÄÄHIERONTA

Intialainen päähieronta on ihanan rauhoittava hierontamenetelmä koko keholle ja sielulle, ja sen juuret juontavat yli tuhat vuotta vanhaan Ayurveda-perinteeseen. Ayurveda tarkoittaa ”elämän tie-dettä”. Se on noin 5000-6000 vuotta vanha lääketiede Intiasta. Hartioissa, yläselässä, kyynärpäissä, päässä ja kasvoissa mahdollisesti olevat lihassolmut ja jännitteet hierotaan pois tehokkaasti, kevyesti ja rytmisesti 30-45 minuutin ajan. Hieronta lisää usein hiustenkasvua sekä volyymia että kiiltoa hiuksiin. Hoitoa voidaan täydentää kasviöljyillä ja eteerisillä öljyillä.

Intialainen päähieronta on erittäin suositeltavaa kaikille, jotka haluavat päästä eroon stressistä ja arkeen liittyvistä ongelmista. Se sopii Sinulle kun haluat hemmotella itseäsi hetken ja samalla nauttia ja rentoutua. Hieronnan voi hyvin yhdistää ekologiseen hiustenhoitoon, energialeikkaukseen ja hiuksia tasapainottaviin hoitoihin.

Suosittelen hoitosarjaa Sinulle, jolla on ongelmia hiuksissa ja/tai hiuspohjassa.

Tavoitteena on:

 • Aktivoida elimistön puhdistumista

 • Vahvistaa ja edistää päänahan verenkiertoa

 • Lisätä ravinteita hiuksiin

 • Auttaa kehon omaa parannuskykyä

 • Tasapainottaa kehon energiaa ja välittää rauhaa ja hiljaisuutta

Käsittelyn jälkeen on tärkeää levätä ja rentoutua. Voit istua jonkin aikaa vanhassa keinutuolissa, käärittynä Elna-isoäidin virkattuun huiviin ja nauttia kupillisen ekologista yrttiteetä.

Hoitoa ei suositella, jos sinulla on krooninen sairaus, kuume, olet päihtyneenä tai jos olet hiljattain ollut osallisena onnettomuudessa. Kevyempi hoito on suositeltavaa, jos olet raskaana.


Ekologiset hiustenhoidot

Tarjoan luonnonmukaisia ja ekologisia hiusnaamioita kasviöljyistä, savesta, turpeesta tai karrageenista. On suositeltavaa käyttää hiusnaamioita vähintään kaksi kertaa vuodessa energialeikkauksen, paaston tai muun kokonaisvaltaisen puhdistuskuurin yhteydessä. Voit myös kokeilla kauden kemikaalipuhdistusta hiuksille ja hiuspohjalle ja toistaa käsittelyn tarvittaessa.

Suosittelen hoitoa lämpimästi sinulle, jolla on ongelmia hiuspohjassa tai hiuksissa. Ekologiseen hiushoitoon voi yhdistää intialaisen päähieronnan, jolloin käsittely tehostuu. Tämä on samalla kokonaisvaltainen hoito koko keholle ja sielulle. 

Savi

Savi sisältää erilaisia mineraaleja ja hivenaineita, joita kasvit, eläimet ja ihmiset tarvitsevat. Savi on loistava aine koska se sitoo epäpuhtauksia ja lisää mineraaleja hiuksiin, hiuspohjaan ja ihoon. Saven väri vaihtelee sen ominaisuuksien ja alkuperän mukaan.

Savea käytetään puhdistamaan hiuksia ja hiuspohjaa.

Hoitoa suositellaan:

Ennen kasvivärjäystä, erityisesti siirtyessäsi perinteisistä ja synteettisistä värjäysmenetelmistä kasviväreihinPoistamaan kemiallisia jäämiä hiuksistaSinulle, jolla on ongelmia hiuspohjassa, esimerkiksi psoriasis, hilse tai rasvaiset hiuksetSinulle, joka toivot saavasi enemmän volyymia hiuksiisi

Rasul –  mieto, sopii myös vauvoille
Vihreä – kuivattava, sopii rasvaisille hiuksille
Valkoinen – mieto ja kevyt, sopii vaaleille hiuksille
Punainen – sisältää paljon rautaa, sopii herkälle hiuspohjalle ja punaisille hiuksille
Roosa – rakkauden väri, sekoitus punaista ja valkoista savea

 


KarragEENI

Karrageeni on tehokas puhdistaja, joka poistaa esimerkiksi metalleja hiuksista ja lisää samalla kosteutta ja proteiineja. Hieronnan kanssa hoidosta tulee kokonaisvaltainen puhdistus keholle, hiuksille ja sielulle.

Hoitoa suositellaan:

 • Ennen kasvivärjäystä, erityisesti siirtyessäsi perinteisistä ja synteettisistä värjäysmenetelmistä kasviväreihin

 • Poistamaan kemiallisia ja metallisia jäämiä hiuksista

 • Hiuksille, jotka tarvitsevat enemmän kosteutta ja hoitoa

 • Vaaleahiuksisille, koska hoito poistaa epäpuhtaudet, jotka ovat tulleet vesijohtovedestä

 • Luonnonkiharoille hiuksille, jotka kaipavat kosteutta

 • Detox-kuurina lääkityksen jälkeen

Hoitoa ei suositella lääkityksen yhteydessä.


TURVE

Turve sisältää erilaisia bioaktiivisia aineita ja paljon erilaisia mineraaleja ja hivenaineita ja on siksi sopiva hiusnaamio, joka hoitaa hiuksia ja hiuspohjaa.

Hoitoa suositellaan:

Puhdistamaan hiuksia ja hiuspohjaaHoitamaan psoriasista, hilsettä ja epätasapainoa hiuksissaLuonnonkiharoille hiuksilleElottomille ja kuiville hiuksille, turve lisää hiuksiin kosteutta ja proteiineja


KASVIÖLJYT

Kasviöljyt koostuvat erilaisista välttämättömistä rasvahapoista, joita kehomme tarvitsee. Rasvahappojen puute voi johtaa muun muassa kuivaan ihoon, joka ikääntyy nopeammin, hauraisiin hiuksiin, ihottumaan ja huonoon verenkiertoon.

Kasviöljyt

Imeytyvät helposti ja tekevät ihon pehmeäksi ja sileäksiSisältävät rasvahappoja, jotka ovat tarpeellisia solujen toiminnalle, rakenteelle ja soluseinän joustavuudelleAuttavat ihoa säilyttämään luonnollisen kosteuden antamalla iholle ravintoa ja tukemalla terveen ihon bakteerejaSuojaavat ihoa

Valitsen Sinulle sopivan öljyn hierontaan, se tasoittaa hieronnan ja lisää ravinteita hiuspohjaan.  

Eteeriset öljy

Eteerisiä öljyjä voidaan käyttää kokonaisvaltaisen hiushoidon vahvistamiseksi. Eteeriset öljyt ovat erittäin voimakkaita ja ne sekoitetaan tämän takia ekologisten kasviöljyjen kanssa. Valitsemme yhdessä öljyn, joka sopii parhaiten Sinulle, hiuksillesi ja hiuspohjallesi.


YRTTIHOITO

Kehäkukka - Calendula officinalis
Kukat hoitavat hiuspohjan ihoa, erilaisia ihottumia ja poistavat hilsettä. Kehäkukka antaa myös kullanhohtoista ja kaunista kiiltoväriä hiuksillesi

Siankärsämö - Achillea millefolium
Kukilla stimuloidaan hiuspohjan verenkiertoa ja desinfioidaan päänahkaa. Sopii rasvoittuvalle hiuspohjalle

Peltokorte - Equisetum arvense
Sisältää runsaasti piitä, käytetään sisäisesti sekä ulkoisesti hiuksien vahvistamiseksi

Nokkonen - Urtica dioica
Sisältää runsaasti piitä, joka elvyttää hiuspohjan verenkiertoa ja ravitsee hiuksia

Roomalainen kamomilla - Anthemis nobilis
Kukat rauhoittavat hiuspohjaa. Kamomilla saa aikaan kauniin, kirkkaan ja hohtavan kiillon vaaleille hiuksille

Salvia - Salvia officinalis
Käytetään tummien hiusten hoidossa ja myös tasapainottamaan rasvaisten hiusten talineritystä


EnergiALEIKKAUS

Energialeikkaus on kokonaisvaltainen hiustenleikkaustekniikka, jonka tavoitteena on edistää energian virtausta hiuksissasi ja kehossasi. Se myös tasapainottaa Sinun sisäistä ja ulkoista kauneuttasi.

Energialeikkaus alkaa rentouttavalla ja harmonisoivalla hieronnalla (20-30 min). Hieronta stimuloi verenkiertoa hiuspohjassa ja käynnistää puhdistavan prosessin kehossa. Leikkaan ja hieron harvoin peilin edessä, jotta se olisi ihanampaa ja rauhoittavampaa asiakkaalle. Suosittelen leikkaamaan hiljaisuudessa, jotta prosessi olisi enemmän meditatiivinen ja syvällisempi.

Leikkaustekniikan tarkoitus on luoda kaunis, helposti hoidettava ja yksilöllinen kampaus. Tällä tavalla hiustesi oma vahvuus ja luonne pääsee esille. Leikkauksen lopussa tasapainotan energiakenttäsi.

Energialeikkauksen jälkeen:

 • Hiustenkasvu on stimuloitunut ja hiustenlähtö yleensä vähentynyt

 • Hiuksesi tuntuvat paksummilta ja ilmavammilta

 • Hiuksesi luonnolliset kiharat ja taipuisuus ovat päässeet esiin

 • Tunnet itsesi rauhallisemmaksi

 • Kampauksesi säilyttää muotonsa kauemmin

Energialeikkaustekniikka perustuu opintoihini Kerstin Strömbergin kanssa, sekä Hair Balancing –opintoihin Linda Deslaurien kanssa. Lisäksi se perustuu omiin kokemuksiini asiakastyössä ja ekokampaajaopiskelijoiden ohjaajana Fortbildningscentrum Prakticumissa. Energialeikkaus tarjoaa kokonaisvaltaisen, harmonisoivan ja virkistävän hoidon, joka puhdistaa ja stimuloi kehon ja sielun. Leikkaus kestää noin 1 – 1,5 t ja hinta on noin 66 – 99 euroa. 


Tasapainottava
hiustenleikkaus

Hair Balancing on hiuksia tasapainottava hiustenleikkaustekniikka, jonka tavoitteena on tuoda esille Sinun hiuksiesi ja ulkonäkösi parhaimmat puolet. Hair Balancing:lla ja energialeikkauksella on monia yhteisiä nimittäjiä. Aloitan Hair Balancing –leikkauksen lyhyellä harmonisoivalla hieronnalla, jonka jälkeen leikkaan erityisen geometrisen kuvion mukaan. Käsittely tehdään hiljaisuudessa, jonka tavoite on olla Sinulle ja hiuksillesi rauhoittava ja parantava.

Hair Balancing

 • Stimuloi hiustenkasvuasi ja vähentää hiustenlähtöä

 • Saa hiuksesi tuntumaan paksummilta ja ilmavimmalta

 • Tuo hiustesi luonnolliset kiharat ja taipuisuuden esiin

 • Saa kampauksesi säilyttämään muotonsa kauemmin.

Hair Balancing –leikkauksen jälkeen tunnet itsesi rauhoittuneeksi ja koko kehosi ja sielusi on rauhoittunut. Hair Balancing –menetelmän kehitti William Mercury Yount, joka on kokonaisvaltaisen hiushoidon edelläkävijä. Linda Deslauries on opettanut Hair Balancing –menetelmää Suomessa. Hair Balancing kestää noin 1,5 – 2 t ja hinta on noin 88 – 111 euroa.


KASVIVÄRJÄYS

Hiuksesi värjätään erilaisilla yrteillä ja kasveilla, kuten esimerkiksi raparperinjuurella, hibiskuksella, hennalla, indigolla, cassialla ja krapilla. Kasvit ovat sekä värjääviä että hoitavia. Kasvivärjäys on prosessi, jossa Sinun hiuksesi tekevät yhteistyötä luonnon kanssa luonnon ehdoilla. Kuitenkin Sinun omien mieltymyksiesi mukaan.

Kasvivärjäys toimii parhaiten, jos haluat:

 • Nostaa esiin oman hiusvärisi

 • Lämpimiä kuparinpunaisia ja suklaanruskeita sävyjä hiuksiisi

 • Että harmaat hiuksesi saavat pellavan vaalean sävyn

 • Hoitavan värin

Myös mustat hiuksen voidaan värjätä kasviväreillä. Jos toivot että harmaat hiuksesi peittyvät 100 %:sti, tarvitset kaksivaiheisen värjäyksen, eli kannattaa varata enemmän aikaa. Kasviväreillä on haastavaa värjätä hiuksia vaaleammiksi. Tällä hetkellä voin kirkastaa värisi puhdistushoidoilla tai sävyttämällä hiuksiasi aavistuksen hoitavilla väreillä.

Aloitan kasvivärjäyksen 20 minuutin harmonisoivalla hieronnalla, jonka jälkeen levitän hiusvärin. Hiusvärin vaikutusaika on noin 20 min – 1,5 tuntia, riippuen hiustesi alkuperäisestä tilasta ja toivomuksistasi. Käsittelyn aikana voit rauhoittua ja nauttia kupillisen ekologista teetä. Kasvivärjäyksen hinta on noin 33 – 99 euroa, riippuen hoidosta, hiusten pituudesta ja laadusta.


IMG_1449.JPG

Hinnat


Hinnat


Kokonaisvaltainen, ekologinen hiustenhoito

 

Intialainen päähieronta - öljyllä tai ilman, hiusten pesu ja kuivaus

30 min - 1 h
44 - 66 €

Puhdistava hoito savella tai merilevällä

30 min - 1 h
22 - 44 €

Ekologiset hiustenhoidot sisältäen mm yrttejä, savea ja turvetta sis 20 minuutin päähieronta      

55 - 88 €

Energialeikkaus

Energialeikkaus, päähieronta öljyillä ja hiustenleikkaus

1 - 1,5 h
66 - 99 €

Hiusten ja koko kehon tasapainottava hiustenleikkaus

1,5 -2 h
88 - 122 €

Hiustenleikkaus

44 - 66

Kasvivärjäys

Kasviväri sis 20 minuutin päähieronta

66 - 99 €

Kasviväri ja energialeikkaus

99 - 166 €

MUUT

Föönikampaus  - Juhlakampaus

33 - 77 €

Henkilökohtainen konsultaatio

15 min maksuton
15 - 30 min
22 €

Kaikki hinnat sisältää 24% alv

IMG_1387.JPG

Luonnontuotteet


Luonnontuotteet


Aito luonnonkosmetiikka on valmistettu luonnollisista ainesosista. Luonnonkosmetiikkaa valvotaan tuotteen koko elinkaaren ajan, raaka-aineiden valinnasta myyntipakkauksen ekologisuuteen. Käyttäjän hyvinvoinnin lisäksi huomioidaan myös ympäristön hyvinvoinnin.

Sertifioidussa luonnonkosmetiikassa on olemassa erilaisia sertifikaatteja. Yhteistä näillä erilaisilla perusteilla on kuitenkin seuraavat pääperiaatteet:

 • Valmistuksessa tulee käyttää luonnollisia raaka-aineita

 • Luomulaatuisia raaka-aineita suositaan, ja villikasvien keräilyn pitää olla vastuullista

 • Tuotteissa käytettyjen raaka-aineiden tulee olla mahdollisimman vähän prosessoituja

 • Raaka-aineita ja valmiita tuotteita ei saa testata eläimillä

 • Tuotteiden tulee aiheuttaa mahdollisimman vähän haittaa ympäristölle tuotannon, käytön ja hävittämisen aikana

 • Pakkausmerkintöjen ja markkinointiviestinnän pitää tarjota kuluttajalle täsmällistä ja oikeaa tietoa

Luonnonkosmetiikka ei saa sisältää:

 • Synteettisiä hajusteita ja väriaineita

 • Synteettisiä säilöntäaineita (parabeenit, 2-bromo-2nitropropane-1,3-diol, DMDM Hydantoin, Imidazolidinyl Urea, Methyldibromo Glutaronitrile)

 • Maaöljyperäisiä raaka-aineita (Paraffinum Liquidum, Petrolatum)

 • PEG- ja PPG-yhdisteitä

 • Alkyylisulfaatteja (esimerkiksi Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Laureth Sulfate)

 • Synteettisiä antioksidantteja (esimerkiksi BHT, BHA)

 • Synteettisiä aurinkosuoja-aineita (Benzophenone-yhdisteet, Ethylhexyl Methoxycinnamate, PABA) (Luonnollista kauneutta ja ekologista hiustenhoitoa, Feeja Haarmann)

Kaikki tuotteet, jotka käytetään tai myydään Ekokampaaja MONATURE:illa on puhdasta luonnonkosmetiikkaa ja/tai sertifioituja yllämainitun perusteiden mukaan.Ekokampaamo MonaturEssa
löydät myös

IMG_1649.JPG

Palvelut


Palvelut


ASIANTUNTIJA

Minulla on kampaamoalan kokemusta vuodesta 1982 alkaen ja hiusalan opettajana 1994 alkaen. Vuodesta 2000 alkaen olen erikoistunut kampaamoalan kestävän kehitykseen. Opiskelin Ruotsissa Herbiassa missä minun opettajana oli Kerstin Strömberg, joka on kestävän kehityksen edelläkävijä kampaamoalalla. Tämän lisäksi olen työskennellyt ekokampaajayrittäjänä, sekä kouluttanut ekokampaajia 2002 alkaen Fortbildningscentrum Prakticumissa, Helsingissä. Olen myös ollut etuoikeutettu ja saanut olla mukana kehittämässä ekokampaajakoulutusta Suomessa ja muissa Pohjoismaissa.

Olen lisäksi ollut mukana kirjoittamassa oppikirjan ekologisesta hiustenhoidosta muiden asiantuntijoiden kanssa. Luonnollista kauneutta - Ekologista hiustenhoitoa, julkaistaan syksyllä 2016. Kirjailijat: Feeja Haarmann, Jeanette Harf, Henriette Kress, Maria Lempinen, Mona Mether, Virpi Raipala-Cormier ja Elina Taavitsainen.

Luennot ja koulutukset 

Minun palveluihin kuuluu myös luentoja ja työpajoja, jotka käsittelevät ekologista hiushoitoa ja kemikaaleja arjessa. Asiakkaan kanssa voimme yhdessä luoda sopivan ohjelman. Tässä on esimerkkejä minun koulutuspaketteista, jota on tarjolla.

Intro Radico Organic hiusväri verkkokurssi kampaamon ammattilaisille: luonnonmukaiset kasvivärit

Radico kasviväri verkkokurssi kampaamon ammattilaisille opettajana ekokampaajakoulutuksen kehittäjä ja kouluttaja Mona Mether. Verkkokurssilla opit hiusten värjäämisen Radico kasviväreille, savilaadut ja saven käyttö kasvivärillä.

Radico kasviväri valmistetaan luonnonmukaisista sertifioiduista kasveista. Verkkokurssin tiedot löydät tästä tai tiedustelut myös info(at)organics.fi


Luennot 1- 4 tuntia

 • Luonnollisesti kaunis luonnon antamilla

 • Kemikaaleja arjessa – mitä löydät kylpyhuoneestasi

 • Tuotteet ja niiden sisältö

 • Miten voin analysoida omat tuotteeni, oma arkikosmetiikkani

 • Ekologinen hiushoito

Työpajat 2 - 8 tuntia

 • Valmistetaan omat ekologiset hiustenhoitotuotteet

 • Intialainen päähieronta

Ota yhteyttä niin luomme yhdessä luennon, työpajan tai kurssin, joka sopii teidän tarpeisiin.


InTIALAINEN PÄÄHIERONTA

Intialainen päähieronta on ihana ja rauhoittava hierontatapa keholle ja sielulle, joka juontaa juuret yli tuhat vuotta vanhan Ayurveda-perinteehen. Sana ayurveda on sanskriittia ja tarkoittaa ”elämän tie-dettä”, noin 5000-6000 vuotta vanha lääketieteellinen terveydenhuollon järjestelmä Intiasta.

Hieronta sisältää joukon liikkeitä, joissa lihassolmut ja jännitteet hartioissa, yläselässä, kyynärpäissä, päässä ja kasvoissa hierotaan tehokkaasti, kevyesti ja rytmisesti 30-45 minuuttia.

Intialainen päähieronta on erittäin suositeltavaa kaikille, jotka haluavat päästä eroon stressistä ja arkeen liittyvistä ongelmista. Suosittelen kurssia Sinulle, joka on utelias ja haluaa oppia lisää kokonaisvaltaisesta hoidosta helpolla ja tehokkaalla tavalla. Hierontaa voit soveltaa omaan arkeen läheisillesi tai jopa lisätienestinä arjen työn lisäksi. Tavoitteena on oppia hierontatekniikat, jotka kuuluu Intialaiseen päähierontaan, ja että voit harjoittaa hieronnan ihmisille. Sinä kehität itse hieronnan persoonalliseksi ja kokonaisvaltaiseksi hoidoksi.  

Kurssi sisältää 16 tunnin lähiopetusta, joka on jaettu 3-4 kertaan, sekä käytännönharjoituksia kotona. Kaikki, jotka ovat läpäisseet käytännönkokeen saavat erillisen todistuksen tai diploomin sekä kuvauksen kurssin sisällöstä.

Intialainen päähieronta teoria ja käytäntö:

 • Historiaa

 • Hierontatekniikat ja niiden vaikutus

 • Kasviöljyt

 • Käytännönharjoituksia

 • Käytännönkoe

Hinta: 180 e (sis. alv 24%), sisältää kurssimateriaalit ja tutkintotodistuksen.  

Minimiosallistujamäärä: 6 henkilöä